50%

Je bent er bijna!

Doelen behalen

Je gegevens zijn veilig. Je kunt altijd uitschrijven.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Je bent altijd druk

Je bent niet te stoppen. Je hebt altijd goede ideeën voor je bedrijf, want je wilt meer. Je wilt groeien en meer klanten helpen met je mooie producten.

Maar tussen mooie plannen en de werkelijkheid zit een groot verschil. Je belangrijkste belemmerende factor voor groei is de hoeveelheid tijd die het dagelijkse werk toch nog van je vraagt.

nergens tijd voor
Groeiproblemen

Voorbeelden groeiproblemen

"Ik ben druk met lopend werk en pas als ik het rustiger heb ga ik weer netwerken voor nieuwe opdrachten, waardoor er steeds gaten vallen. Wat ik zou moeten doen, is elke week een beetje netwerken waardoor opdrachten beter aansluiten."

"Ik blijf steeds gevraagd worden (en Ja-zeggen) voor opdrachten die ik eigenlijk niet meer wil doen. Ik moet actief, beter laten zien waar ik dan wel voor gevraagd wil worden."

"Zelf draai ik prima, maar als ik wil groeien met anderen, moet ik mijn verhaal, website en salesfunnel veel beter op orde hebben maar ik kom hier niet aan toe."

logos
quote icon

Na een jaar werken met 1FOCUS hadden we resultaten die ik mijn hele carrière nog niet gezien had. Ik ben een grote fan.

Johan Doornenbal

Johan Doornenbal

CEO Luba Groep

quote icon

1FOCUS is een hele krachtige aanpak om een strategie geïmplementeerd te krijgen in je hele bedrijf, met een hoge betrokkenheid van iedereen.

Erik Visser foto

Erik Visser

CEO Hamlet Protein

quote icon

Ik heb 1FOCUS zelf toegepast bij enkele van mijn klanten. Heel gaaf om te doen, het werkt echt. Ronald heeft me bij elke stap geweldig geholpen.

Sandra Geelink

Sandra Geelink

Executive Coach

focus goal

Wij helpen teams bij het behalen van
hun belangrijkste doel, met 1FOCUS

© 2022 1FOCUS. Alle rechten voorbehouden.