Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

1FOCUS ONLINE TOOL

VOLLEDIGE TRANSPARANTIE

Inzicht in voortgang doel & uitvoering van gedrag van alle teams

Teams houden zelf hun voortgang bij

Een belangrijke voorwaarde voor succes is volledige transparantie. Dit betekent in dit geval dat iedereen de wekelijkse voortgang kan zien van zowel het doel, als de mate van uitvoering van gedrag. Hierdoor neemt de mate van verantwoording enorm toe. Meten is weten. Het blijft een tijdloos principe.

Strategie vertaling

Met volledige transparantie van voortgang op het doel en gedrag per team wordt managen veel makkelijker. Teams gaan zichzelf sneller aansturen.

Waarom score bijhouden?

Hoe vreemd is het eigenlijk dat wanneer je een belangrijk doel stelt, je onderweg niet zou willen weten of je op koers bent om het te gaan halen. De reden waarom we ook gedrag bijhouden is om per kwartaal steeds beter de relatie te kunnen ontdekken tussen gedrag en resultaat. Zo richten we ons op de invloed die we hebben en bouwen steeds meer voorspelbaarheid.

workshop focus
Gedragspatronen

Een scorekaart per team per ronde

De kern van veranderen is gedragsverandering. Dit is wat 1FOCUS anders maakt. Bij ons is 'gedrag' gaan vage kreet, maar iets heel specifieks wat je kan omschrijven en tellen. En dus bijhouden. Aangezien dit nog geen ingesleten gedrag is, houden teamleden dit zelf elke week bij. Totdat het vanzelf gaat, dan kiezen we de volgende uitdaging.

Teams groeperen naar units/regio's

De teamleiders houden nu een introductie sessie met hun team. Het doel en gedrag is wel voorbereid, maar hier is nog volop ruimte om verder vorm te geven en aan te scherpen.
Teamleden kunnen binnen een team verschillende rollen en gedragingen hebben om te komen tot het beste team resultaat.
En er worden afspraken gemaakt over het houden van weeksessies en het bijhouden van voortgang.

Team introductie 1focus
Weekritme

Inzicht in alle persoonlijke cijfers heeft veel impact op de weeksessies

In deze laatste workshop delen de teamleiders de resultaten van hun teams en krijgen feedback. Het laatste onderdeel is het leren leiden van effectieve weeksessies.
Teamleiders worden getraind in handige do's & don't voor omgaan met uitdagingen onderweg. We vinden een goede balans tussen strak op de inhoud en ruimte voor verdieping.

Coaching

Persoonlijke coaching

Wij helpen je met het formuleren van de beste definities voor het doel en gedrag voor je team. En we trainen de teamleiders in het houden van effectieve weeksessies.

Vind je coach
online training

Demo in de gratis mini-training

  • Bekijk hoe het tool werkt in video's

  • Leer het proces van effectieve weeksessies

  • Krijg een goed beeld van implementatie

  • Geheel kosteloos en vrijblijvend

  • Meer info